Despre noi

Am fondat  I  Love Nails din dorinta de a oferi calitate, profesionalism si consecventa clientilor nostri. Cum nevoia este mama invataturii, exact asta ne-a impins sa aducem pe piata produse de o calitate superioara, incontestabila. Am dorit ca atat noi cat si clientii nostri sa aiba parte de un adevarat rasfat oferit de garantia sigura a calitatii prin produsele create in Germania special pentru brandul I Love Nails, de firme cu vechime pe piata ce s-au specializat de-a lungul anilor in imbunatatirea continua a produselor ce servesc manichiura si pedichiura perfecta.

Vom cauta sa aducem intotdeauna cele mai bune produse si sa asiguram un raport calitate-pret echitabil, just. Studiem constant care sunt ultimele trenduri, cea mai performanta tehnologie aparuta pe piata si ultimele aparitii in materie de unghiute, pentru a-ti putea oferi tot ce este mai bun.

Toate produsele sunt incercate inainte de a fi adaugate pe site tocmai pentru a ne asigura ca ceea ce oferim este la nivelul de calitate superior pe care dorim sa il gasiti mereu in magazinul nostru.

Daca ceva nu este pe site la noi inseamna ca inca nu i-am gasit pe cei mai buni.